Logo Patjemama

Patjémama

Ontspannende massage

Foto Siska

Ik ben Siska en woon in Herent, samen met Nico en onze drie fijne kinderen Jonas, Evy en Mirte. Al van kinds af aan ben ik geboeid door het menselijke lichaam met zijn oneindige mogelijkheden.

Ik heb dan ook verpleegkunde gestudeerd en daarna mijn licentie medische en sociale wetenschappen behaald. Als verpleegkundige heb ik vele mensen mogen verzorgen. Door zelf moeder te worden, begon ik te beseffen dat ik naar meer diepgang zocht. De technische verpleegkundige zorg zei me steeds minder. De combinatie van het werk dat me niet meer zo lag en de zorg thuis resulteerde in fysieke klachten.

In mijn zoektocht naar meer diepgang ben ik bij de opleiding 4D Life Academy terecht gekomen, waarin levenskunst en lichaamswerk centraal staan. Voor mij ging er toen een nieuwe wereld open. Het lichaamswerk, de zachte massage, heeft heel wat teweeg gebracht op emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Hetgeen ik heb mogen ervaren wil ik graag doorgeven. In eerste instantie doe ik dat door middel van massages. Daarbij staat het plezier van het herontdekken van je eigen lichaam op de voorgrond. Door spanningen en blokkades los te laten, kom je dieper in contact met je eigen ziel en gaat de energie terug stromen. De massages die ik geef, zijn een hulpmiddel om je terug in contact te brengen met je eigen kracht, met je levenspad en bovendien stimuleer je zo ook je zelfgenezend vermogen. Daarbij ben jij leidend. Tijdens de massages toon jij me de weg.

In 2011 voltooide ik de opleiding integratieve massage en vind het heerlijk om massages te geven. Maar ik wilde mensen nog verder kunnen helpen. Toen ik kennis maakte met causale voetreflexologie van An De Mulder, was ik direct verkocht. Ik heb de vierjarige opleiding afgerond . Daarna ben ik begonnen met een andere opleiding, FEET. Er is nog zoveel moois te ontdekken, om te evolueren en bij te leren. Is dat niet de schoonheid van het bestaan?

Don’t be formal,
come as you are.