Logo Patjemama

Patjémama

Ontspannende massage & voetreflexologie

Massagetafel voor kachel

Massages geven niet alleen ontspanning, maar brengen je ook dichter bij je ziel, bij je eigen kern, je levensweg. Ik kijk en voel op een holistische manier waar jij op dit moment het meeste nood aan hebt. We maken van elke massage een unieke melodie, een samenspel tussen gever en ontvanger.

Patjémama biedt geen erotische massage aan, intieme delen worden niet gemasseerd.

Volledige massage

In een mooie en gezellige ruimte kom je tot rust. Je kunt de stress even opzij zetten en terug voeling krijgen met jouw lichaam, je ziel en je levenspad. Ik neem je mee op reis naar de diepten in jezelf, waar je doorheen blokkades, diepe krachtbronnen tegenkomt.

Massages verbeteren de immuniteit en stimuleren jouw lichaam om zichzelf te helen en te genezen. Ze brengen jou naar de diepste, heilige kern in jezelf zodat je terug volop kunt stralen.

Ik gebruik biologische olie, aangevuld met heerlijk geurende etherische oliën. De massage zelf is op maat en pas ik individueel aan naar gelang van wat zich op dat moment zelf toont. Daarvoor put ik uit een brede waaier van mogelijkheden en kan ik aspecten van shiatsu, fasciatherapie, voetreflexologie en orgaanmassage verwerken. Door alles te combineren, kunnen we op spelenderwijs ontdekken waar spanningen zich tonen, welke punten willen aangeraakt worden om heling/ontspanning te brengen. De massages verlopen normaal in stilte, soms wordt er klank of muziek gebruikt om jouw ervaring kracht bij te zetten.

Je krijgt de tijd om stil te staan en ten volle te genieten van elke vibratie. Daarbij zul je merken dat de energie vrijer gaat stromen, waardoor je je vitaler voelt.

Praktische informatie:
Een volledige massage duurt één uur, maar voorzie een kwartiertje extra voor het aan- en uitkleden en ook voor het rustig bekomen na de massage. De kostprijs bedraagt € 60. Best contante betaling of via de bankapp.

Voor wie wat moeilijker ter been is: ik kan tot bij jou thuis komen (regio Herent/Leuven). Hiervoor worden wel verplaatsingsonkosten aangerekend.

Maatwerk

Hoe zalig een volledige massage ook mag zijn, soms heb je niet de tijd om anderhalf uur voor jezelf te reserveren. Maar toch zou je graag die gespannen nek of die stramme rug gedurende een kortere massage wat meer tot rust willen laten komen. Dat kan ook! Bel of mail, en we zoeken een passend tijdslot. De prijs hiervan hangt uiteraard af van hoe lang de massage duurt.