Logo Patjemama

Patjémama

Ontspannende massage & voetreflexologie

Voetreflexologie

"Reflexologie is de leer, de kennis en de bewerking van reflexpunten en -zones, die corresponderen met en een weerspiegeling zijn van alle weefsels van het lichaam. Reflexologie is een unieke methode om homeostase van de mens in al zijn aspecten te bevorderen." (Beroepsvereniging van Reflexologisten België)

Voetreflexologie stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam door de interne beweging van de organen te herstellen.

Het lichaam wordt op holistische wijze, als één geheel behandeld. Vaak hebben verschillende klachten eenzelfde oorzaak. Daarom vraag ik de eerste keer dat je komt niet enkel naar je huidige klachten maar ook naar je voorgeschiedenis. Als je terugkomt, bekijken we ook hoe het de vorige keer verlopen is en of er nieuwe klachten zijn.

Praktische informatie:
Een volledige behandeling voetreflexologie duurt ongeveer anderhalf uur. De eerste keer voorzie je best een kwartiertje extra ter kennismaking.
De kostprijs bedraagt € 70. Je kan contant betalen of via de bankapp.

Ik kan de behandeling kan ook thuis geven, mocht de verplaatsing een probleem vormen (regio Herent/Leuven). Hiervoor worden wel verplaatsingsonkosten aangerekend.